New York Times dă de pământ cu alarmismul din România. ADEVĂRATA situație a virusului

CancandB.ro
Read Time:43 Second

Adevărata situație a pandemiei în România e prezentată de New York Times. Care a făcut o hartă interactivă a cazurilor din întreaga lume. Noile recorduri de infectări cu coronavirus prezentate zilnic de presa din România nu există.

Au sesizat-o mulți cețățeni, care știu să facă calcule simple și înțeleg că odată cu numărul testelor crește și numărul celor depistați ca fiind pozitivi, potrivit stiripesurse.ro. România nu se află nici pe departe pe pantă ascendentă așa cum susțin presa și reprezentanții guvernului, cazurile de coronavirus fiind în ușoară creștere.

Harta poate fi vizualizată aici:

https://www.nytimes.com/interactive/2020/world/coronavirus-maps.html?fbclid=IwAR299-o_xFHwPiVAojsqB7tLVN81yySnBfibO0Wd_AtvQgib19NRRaNUXkU

NY Times arată că rata totală de infectări e în creștere, însă  numărul infectărilor pe cap de locuitori rămâne la același nivel, ceea ce înseamnă că România a atins un platou.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Medic, Italia: GATA cu anunțurile apocaliptice. Continuă să se moară, dar nu de covid

“Dacă tu zilnic îmi spui în ziarul Repubblica online, în Corriere della Sera online că sînt alte 13 cazuri de moarte de Covid-19, atunci eu sun la regiunile respective şi întreb de unde vin aceşti bolnavi şi mi se răspunde că nu au murit de Covid, ci de infarct de […]

Ai un pont ? 0761011011