Societatea de salubritate acuzată de neîndeplinirea obligațiilor contractuale în Ploiești, dorește să intre pe piața din Dâmbovița

news
Read Time:1 Minute, 17 Second

Piața gunoaielor” duce o luptă acerbă pentru supremație la nivel național, dar și local.

Am aflat că o companie care își bate joc de procesul de colectare-reciclare a resturilor menajere în județul Prahova, si-ar dori cu ardoare să intre și pe raza județului Dâmbovița, astfel încât să detroneze societatea SUPERCOM, companie care se ocupă cu colectarea resturilor menajere în județul Dâmbovița, iar până acum nu a creat probleme deosebite.

In acest context este vorba de compania ROSAL, o companie care în acest moment se află într-o situație ”delicată”, ba mai mult, angajații acestei companii au intrat în grevă deoarece nu si-au primit salariile. În presa din județul Prahova au apărut o serie de dezvăluiri negative despre modul de operare defectuos al companiei ROSAL. De exemplu in municipiul Ploiești au apărut mai multe nemulțumiri ale cetățenilor din cauza nerespectării obligațiilor. Ceea ce dorim să spunem prin acest articol este faptul ca cei de la putere, ar trebui sa gândească foarte bine cu ce operator să desfășoare activitățile respective, pentru că nu ne dorim ca acest management defectuos să apară și in județul nostru, iar instituțiile statului să se autosesizeze de astfel de nereguli.

Nu am avea nici o problemă cu această companie, dacă si-ar fi facut treaba fără reproș și nu ar avea ”tinichele de coadă”, însă, din ce vedem în județul Prahova, nu prea se observă acest lucru.

În județul Dâmbovița, SUPERCOM își face din plin datoria și nu a creat situații de genul celor din Prahova.

Sursa foto: ziarulincomod.ro Prahova

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXCLUSIV. Afacerile familiei Bădălău au explodat în perioada cât baronul PSD de Giurgiu a fost ministrul Economiei

Pe 20 noiembrie 2018, baronul PSD de Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, era numit ministru al Economiei, iar mandatul i s-a încheiat pe 4 noiembrie 2019, când cabinetul Dăncilă a fost demis prin votul parlamentarilor. Potrivit declarațiilor de avere și de interese postate pe site-ul Senatului, familia acestuia controla și controlează […]

Ai un pont ? 0761011011