Medicul Adina Alberts pune sub semnul întrebării CREȘTEREA numărului de infectați COVID-19: „Dă cu virgulă!”

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 3 Second

Medicul Adina Alberts a scris, pe Facebook, despre creșterea numărului de infectați cu noul coronavirus, creștere care, în opinia sa, nu este adevărată.

„Creșterea numărului de infectați dă cu virgulă!

Dragii mei, vă rog să analizați și dumneavoastră următoarea situație:

La sfârșitul lunii aprilie, în România se efectuau 7000 de teste în urma carora reieșeau circa 400 de persoane pozitive cu SARS-Cov-19. ACUM se fac circa 16.000 de testări, din care se pozitivează aproape 600!

Unde e îngrijorarea aici?!

Comparând aceste rezultate, dau crezare colegilor mei medici care îmi spun că în realitate ne aflăm pe un platou, nu într-o creștere!

Președintele Donald Trump a spus adesea că într-adevăr America este pe primul loc la numărul de infectați, însă este de asemenea și pe primul loc la numărul de TESTĂRI.

Noi ne dăm cu stâgul în dreptul! Numărul “uriaș” pe care îl raportăm zilnic ne izolează în Europa, ne subminează economia, ne îngrădește libertatea de circulație!

Sfatul meu pentru dumneavoastră este să păstrați măsurile de siguranță, cele de bun-simț, și să avem încredere, cu toții, că ne vom apropia de finalul acestui coșmar global, în curând. Fie că vor sau nu politicienii noștri!

#SanatateaTAPrioritateaMEA”, a scris Adina Alberts, pe Facebook.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Destul cu terorismul noilor infectați!”. 10 experți italieni: MANIFEST anti-frică

“Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale și constituționale!”. 10 experți, printre care și medicul lui Berlusconi au un manifest anti-frică. Ca o alternativă la terorismul catastrofal promovat oră de oră de echipa de specialiștii italieni care prevad […]

Ai un pont ? 0761011011