ianuarie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

BREAKING NEWS: Pisica albă, pisica neagră

0 0
3 min read
0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

Am ales acest titlu, lăsând la latitutldinea cititorilor să aleagă cine este albă și cine este neagră, dar mai ales pentru că în corespondența cu Universitatea Valahia din Târgoviște în baza Legii nr. 544/2001 ne aflăm în plină comedie a absurdului, în care managerii acestei instituții cred că îsi pot alege în mod discreționar ce legi să respecte și ce legi să nu.

Reamintim cititorilor noștri că în data de 16 iunie 2020 am făcut o solicitare în baza Legii nr.544/2001 către actualul rector al Universității Valahia din Târgoviște, conf.univ.dr. Laura Monica Gorghiu, pentru a verifica unele informații de interes public asupra cărora planează suspiciunea de fraudă cu bani publici și fonduri europene, primind răspunsul halucinant al doamnei ”actual” rector, prin care își exprimă fără echivoc, să luăm act de încălcarea cu bună știință a Legii, de către domnia sa, prin exprimarea refuzului de a ne pune la dispoziție informațiile solicitate.

Am făcut același demers către Ministerul Educaței si Cercetării, institutie a cărui subordonată este chiar Universitatea Valahia din Târgoviște, iar în urma solicitării noastre, am primit toate informațiile solicitate, fără întârziere.

Astfel că, înainte de a studia documentele primite, și a pune la dispoziție concluziile, atât dumneavoastră, cititorii noștri cât și instituțiilor statului, ne facem datoria de conștiință de a ne întreba ce anume a făcut-o pe doamna rector să respingă solicitarea adresată în baza legii, în acel mod atât de categoric, împotriva Legii?!

Oare să fie necunoașterea crasă a legislației, ori a fost consiliată prost de cineva apropiat domniei sale, ori fiind părtașă la faptele investigate, încearcând să tergiverseze cercetările?!

Nu vrem să credem că domnia sa, cu bună știință, a ales să încalce legea, ci, mai degrabă, ne îndreptăm răspunsul ipotetic către consilierul din umbra, căruia efectul actului semnat și ștampilat de către doamna rector nu poate decât să îi servească unui interes personal obscur, dacă alege să o sfătuiască să încalce Legea cu orice risc.

Vă asigurăm, că vom examina cu foarte mare atenție documentele primite și le vom confrunta cu informațiile deținute de noi și vom face toate demersurile legale de a demasca, sesiza și asista la tragerea răspunderii penale a tuturor celor implicați în fraudarea fondurilor publice prin implicarea Universității Valahia din Târgoviște.

Vă invităm să ne urmăriți investigațiile și vă asigurăm că rezultatele vor fi uluitoare! Prietenii știu de ce!

Mulțumim Ministerului Educației și Cercetării pentru informațiile puse la dispoziție în vederea identificării fraudelor din Universitatea Valahia din Târgoviște.

Așteptăm cu mare interes și informațiile din patea Ministerului Fondurilor Europene

Va invitam sa ne urmariti investigatiile si va asiguram ca rezultatele vor fi uluitoare! Prietenii stiu de ce!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).