Orban a ordonat, Internele au executat: poliția a dat amenzi mai ‘grase’ pentru nerespectarea regulilor din starea de alertă

CancandB.ro
Read Time:51 Second

Valoarea totală a amenzilor date de forțele de ordine pentru încălcarea regulilor din starea de alertă a crescut, în ultimele 24 de ore, după ce premierul Ludovic Orban a cerut în weekend mobilizare maximă din partea tuturor instituțiilor de control, motivul fiind creșterea numărului de infectări și imaginile din cluburi și de pe litoral unde nu se respectă aproape nicio regulă de protecție.

„Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 1.434 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 264.570 de lei”, a transmis luni Guvernul.

Valoarea amenzilor este în creștere. Duminică, autoritățile anunțau că deși au aplicat mai multe amenzi (1.475 de sancţiuni contravenţionale), valoarea lor totală a fost mai mică (226.800 de lei).

Valoarea amenzilor aplicate de la o zi la alta au fost sâmbătă de 242.880 de lei, iar vineri –  de 174.950 de lei.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOCAR de coronavirus la IPJ Cluj: 14 polițiștii infectați. Toți șefii sunt sănătoși

E focar de coronavirus la IPJ Cluj, acolo unde mai mulți polițiști au fost diagnosticați pozitivi. Un număr de 14 polițiști de la IPJ Cluj au fost confirmați cu noul coronavirus. A început o anchetă epidemiologică, iar polițiștii sunt internați. Activitatea IPJ Cluj nu este afectată din cauza polițiștilor infectați. Au fost […]

Ai un pont ? 0761011011