Tendința COVID-19 în București: Tot mai mulți tineri și tot mai puțini asimptomatici ajung la spitale

CancandB.ro
Read Time:51 Second

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate în București. Managerul Institutului de Pneumologie Marius Nasta, Beatrice Mahler, a spus vineri la Digi24 că la spital ajung tot mai mulți tineri infectați cu COVID-19, iar cazurile moderate și grave sunt tot mai multe.

„Avem internări și externări într-un ritm extrem de mare. Numărul de pacienți care se prezintă la camera de gardă și care sunt și confirmați sunt în marea majoritate, în ultimele zile, pacienți tineri, cu forme moderate de boală, dar și pacienți cu afectare pulmonară cu forme severe. Tot mai puțini asimptomatici, tot mai puține persoane care nu necesită asistență importantă din partea personalului medical”, a spus aceasta.

Medicul spune că Institutul Marius Nasta este aproape plin. „În fiecare zi, limita de paturi libere e de 3-4 paturi la confirmați, în fiecare zi paturile de suspecți se umplu în totalitate până seara, iar la terapie funcționăm cu un pat liber și uneori cu niciunul”, a spus Mahler.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ȘOC ȘI GROAZĂ pe terasele din întreaga țară! Controale supradimensionate în lupta anti-COVID-19

Cetățenii tarii noastre dragi sunt revoltați, deoarece organele de control ale statului, au luat la țintă domeniul HORECA, pe care il consideră inamicul public numarul 1 in lupta anti COVID-19. Zis si facut, cu zicere de la Primul Ministru al României, zeloșii Guvernului României ”trimit” controlul peste cei care abia […]

Ai un pont ? 0761011011