România este la LIMITĂ: Italia interzice accesul persoanelor din Republica Moldova, plus alte 12 țări

CancandB.ro
Read Time:44 Second

Italia şi-a închis joi graniţele pentru persoanele care sosesc din 13 ţări, între care Republica Moldova, acestea fiind considerate locuri cu risc ridicat de răspândire a infecţiilor cu noul coronavirus, relatează dpa.

Interdicţia de călătorie se aplică pentru Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herţegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Moldova, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană, a precizat Ministerul italian al Sănătăţii.

”La nivel global, pandemia este în cea mai acută fază. Nu putem pune în pericol sacrificiile făcute de italieni în aceste luni. De aceea am ales calea cu cea mai mare precauţie”, a declarat ministrul italian al Sănătăţii, Roberto Speranza, scrie agerpres.ro.

Persoanele care au locuit în sau au tranzitat aceste ţări cu două săptămâni înainte de a intra pe teritoriul Italiei urmează să fie oprite la frontieră, a precizat ministerul.

De asemenea, Italia a suspendat zborurile directe şi indirecte către ţările menţionate.

sursa:pstiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Avem dictatură!”

Poliţiştii au făcut faţă cu greu situaţiei, iar gazele lacrimogene au fost utilizate pentru a dispersa protestatarii. Se întâmplă în Serbia, iar situația e departe de a fi una simplă. Potrivit Deutsche Welle, la sârbi nu e vorba neapărat despre o revoltă împotriva carantinei, nu e vorba despre faptul că […]

Ai un pont ? 0761011011