Vânzătorii, farmaciștii, curierii, jurnaliștii și sportivii se pot TESTA gratuit în București

CancandB.ro
Read Time:33 Second
Vânzătorii, farmaciștii, curierii, jurnaliștii și sportivii se pot TESTA gratuit în București

 

Farmaciştii, vânzătorii, curierii, jurnaliştii, dar şi sportivii de la ″Clubul București″⁣ se pot testa gratuit, la cerere, ca să vadă dacă au sau nu, Covid-19.

Programul a fost inițiat de Primăria Capitalei, pentru 3 mii de persoane. Tot ce trebuie să facă doritorii este să intre pe site-ul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, unde vor găsi platfoma on-line dedicată înscrierilor, transmite Protv.

Municipalitatea va deconta 200 de lei unităţilor medicale care vor face testarea. Este al treilea proiect de acest tip lansat de Primăria Capitalei, după cel care include 11 mii de voluntari şi un altul pentru cei care lucrează în companiile municipale.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXCLUSIV. Blatul electoral al controalelor de mântuială, girat și coordonat de miniștrii Marcel Vela, Nelu Tătaru și Virgil Popescu-„Lagavulin”

  În weekend-ul trecut am fost bombardați cu informații care mai de care mai alarmist, despre acțiunile de control întreprinse de autorități pe Litoral privind prevenirea epidemiei de COVID-19. În realitate, toate aceste controale nu au fost decât o mascaradă de doi bani, prin care a ieșit la suprafață cârdășia […]

Ai un pont ? 0761011011