„Mamele o doresc. Tații vor. Copiii vor. A sosit momentul să o facem”

CancandB.ro
Read Time:57 Second

Cursuri doar online? Ridicol. Cine este de această părere? În cadrul discuțiilor cu reprezentanții din educație, președintele Donald Trump a reafirmat convingerea că este necesar ca școlile să se redeschidă.

Universitatea din Cambridge, Massachusetts, a anunțat că va organiza cursuri 100% online în septembrie, chiar și pentru studenții autorizați să locuiască în campus. „Cred că acest lucru este ridicol”, a declarat Donald Trump într-o conferință de la Casa Albă, unde a cerut școlilor și universităților să se redeschidă în toamnă. „Cred că ar trebui să le fie rușine”, a adăugat el.

“Nu este tolerabil”

„Vrem ca școlile noastre să se deschidă, vrem să se deschidă repede”, a spus el. „Toată lumea vrea. Mamele o doresc. Tații vor. Copiii vor. A sosit momentul să o facem”. Trump, care vizează câștigarea unui al doilea mandat de patru ani în noiembrie, a acuzat din nou unii aleși că folosesc educația pentru scopuri politice. „Nu vrem ca unii oameni să o facă din motive politice, ei cred că va fi bine pentru ei din punct de vedere politic și vor să păstreze școlile închise. Nu este tolerabil”, a spus el.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cele mai PERICULOASE alimente pentru sănătatea noastră

Mulți dintre noi suntem dependenți de mâncarea nesănătoasă și adeseori nu știm cât de nocivă poate fi ea pentru organismul nostru, pentru starea sănătății în general. Healthline a întocmit o listă de 20 de alimente nesănătoase pe care ar trebui să le evităm sau să le consumăm cu moderație. 1. Băuturile […]

Ai un pont ? 0761011011