Cheloo de la Paraziții, atac dur: „Botnița lui Lady Arafat mă insultă!”

news
Read Time:1 Minute, 42 Second

Cheloo a lansat mai multe acuzații pe Facebook la adresa șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat. Rapperul și-a intitulat postarea „Asasinat administrativ al spiritului”.

Nemulțumit de ceea ce se întâmplă în sistemul medical românesc, artistul a scris: „Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă”. Cântărețul nu s-a oprit aici. Cheloo a avut o reacție dură la adresa lui Raed Arafat. „Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.”, a scris Cheloo pe Facebook.

Și-a încheiat postarea într-o notă morbidă

De asemenea, Cheloo a contestat vehement obligativitatea măștii de protecție în orice spațiu public închis. „Botnița lui Lady Arafat mă insultă! Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil”, a mai scris Cheloo în postarea sa, care a fost însoțită de de un hashtag cât se poate de sugestiv: „#refuzbotnita!”.

Cheloo a anunțat că a decis să nu mai cumpere produse din marile magazine din România. „Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale. Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine. O să cumpăr, ce nu reușesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piață”, a continuat el.

Artistul și-a încheiat postarea într-o notă morbidă: „O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”.

Sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UE pune CONDIȚII pentru alocarea fondurilor europene. Care sunt cerințele

Respectarea normelor statului de drept şi combaterea corupţiei vor fi condiţii pentru alocarea fondurilor europene, inclusiv a celor pentru relansare, afirmă Věra Jourová, vicepreşedinte al Comisiei Europene. Agenţia Reuters notează că avertismentul este adresat mai multor ţări UE, inclusiv României. Liderii ţărilor şi instituţiilor Uniunii Europene depun eforturi pentru aprobarea […]

Ai un pont ? 0761011011