noiembrie 29, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

E Johnny Deep un SOȚ violent?

2 min read
Read Time:1 Minute, 35 Second

Vedeta din „Piraţii din Caraibe” acuză ziarul britanic şi pe proprietarul său, News Group Newspapers (NGN), că ar fi prezentat ca fapt dovedit, într-un articol publicat în aprilie 2018, că a lovit-o pe cea care îi era pe atunci soţie, actriţa Amber Heard.

Justiţia britanică l-a autorizat pe actorul Johnny Depp să dea în judecată pentru defăimare tabloidul britanic The Sun, care l-a descris drept un soţ violent, deschizând calea începerii unui process, după cum notează AFP. Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei „The Rum Diary” în 2011 şi s-au căsătorit în 2015. În 2016, Amber Heard a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Johnny Depp şi l-a acuzat de abuzuri „fizice şi psihologice”, însă starul hollywoodian a negat acuzaţiile. Cei doi artişti au divorţat în 2017, iar Amber Heard a donat suma obţinută în urma divorţului – 7 milioane de dolari – unor organizaţii de caritate.

Martori sunt fostele iubite

Până în ultima clipă, avocaţii NGN au încercat să obţină respingerea plângerii pentru defăimare de către justiţie, argumentând că Johnny Depp a încălcat o hotărâre judecătorească prin care era obligat să le comunice o serie de SMS-uri în care el i-ar fi cerut droguri asistentului său. Aceste mesaje au fost trimise între sfârşitul lunii februarie şi începutul lunii martie 2015 de vedeta de la Hollywood în timp ce filma în Australia, cu puţin timp înainte de un presupus incident pe care Amber Heard l-a descris drept „un supliciu de trei zile de agresiuni fizice”.

Procesul urmează să înceapă la Înalta Curte din Londra, avându-i drept martori pe fostele iubite ale actorului –  Winona Ryder şi Vanessa Paradis, care îl susţin. Programat iniţial pentru mijlocul lunii martie, procesul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus şi este aşteptat să dureze câteva săptămâni, făcând, desigur, deliciul presei

Sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).