PSD ironizează planul Guvernului de relansare economică: ”O SINDROFIE într-un restaurant de lux

news
Read Time:51 Second

PSD susţine că preşedintele Klaus Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării „o sindrofie într-un restaurant de lux”.

„Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării o sindrofie într-un restaurant de lux. La asta sunt chiar experţi! PNL îşi lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească. Amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie chiar îngroapă definitiv turismul şi industria HORECA”, se arată într-un mesaj publicat de PSD pe Facebook.

Social-democraţii sunt de părere că IMM Invest „a fost croit strâmb”, 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit ajutor, fiind respinse din start de bănci.

„S-au întors 2 milioane de români în ţară, noi deja având 470 de mii de locuri de muncă distruse şi 140 de mii de contracte suspendate în nici 100 de zile. Şomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fiţe”, se mai arată în mesaj

Sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ULTIMA ORĂ: Se suspendă temporar examenele pentru PERMISUL auto

Examenele pentru permisul auto vor fi suspendate temporar în București începând de joi, a anunțat Prefectura București. Decizia a fost luată pentru că un examinator este suspect de COVID-19, potrivit surselor Digi24. Prefectul Municipiului București a anunțat că a a emis ordinul potrivit căruia, începând cu data de 02.07.2020, se […]

Ai un pont ? 0761011011