Breaking News:Grupare specializata in trafic de persoane destructurata

news
Read Time:1 Minute, 12 Second

La data de 30.06.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Timișoara au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, pe raza județului Hunedoara, dintre care 4 în oraşul Petrila şi una în localitatea Cîmpa, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.

În cauză s-a reținut faptul că, începînd cu anul 2019, un număr de 4 suspecţi, au constituit un grup infracţional organizat, avînd drept obiect racolarea de tinere provenind din  medii dezavantajoase social şi financiar, pe care le-a determinat prin metoda,, loverboy,, urmată de acte de ameninţare, să practice prostituţia în apratamente închiriate în oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, în interesul lor financiar.
Pentru a-şi asigura afacerea, suspecții au racolat clienți interesați de întreținerea de relații sexuale, prin intermediul unei platforme online de publicitate, unde au postat mai multe anunțuri prin care ofereau servicii sexuale cu acestea, anunțuri însoțite de fotografii în ipostaze erotice.
La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 10 persoane.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
In comunicatul DIICOT se  precizeaza  că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comisia Europeană alocă 9 milioane de euro pentru VERIFICAREA informațiilor

Comisia Europeană a lansat o cerere de oferte în valoare de 9 milioane de euro pentru a consolida sprijinul acordat celor care verifică veridicităţii informaţiilor şi cercetătorilor. Aceasta face parte dintr-o strategie de consolidare a acţiunilor împotriva dezinformării. Aceasta va extinde sfera de acţiune a Observatorului european al mass-media digitale […]

Ai un pont ? 0761011011