Droguri de risc și mare risc în Vama Veche!! Mai multe persoane au fost prinse în flagrant

news
Read Time:44 Second

În urma unor acţiuni care au fost loc la sfârşitul acestei săptămâni şi în weekendul trecut, doisprezece persoane au fost prinse în Vama Veche cu droguri asupra lor.

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în nopţile de 20/21 şi 27/28 iunie, poliţişti din  cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa,  au desfăşurat o acţiune pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri/substanţe psihoactive, în staţiunea Vama Veche.

“În urma activităţilor, poliţiştii au depistat în flagrant delict 12 persoane, fiind constatate 12 infracţiuni de deţinere de droguri de risc şi de mare risc. Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au ridicat, în vederea indisponibilizării, diverse cantităţi de cannabis, cocaină, MDMA cristale şi pastile ecstasy”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

De asemenea, în aceste cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul Orban are bani! Susține financiar Armata Afgană!

Criza economică și colapsul bugetar sunt invocate doar în cazul majorării alocațiilor și pensiilor. În rest, bani la buget sunt. O dovedește și rapiditatea cu care s-au găsit fonduri pentru a achita ratele la zi pentru susținerea Armatei Naționale Afgane. În plină criză financiară, Guvernul Orban a reușit să găsească […]

Ai un pont ? 0761011011