Pacientă COVID-19 reclamă condițiile din spital: Cei care conduc şi-ar aduce mama sau soţia aici?

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 34 Second

O pacientă infectată cu noul COVID-19, internată în Spitalul TBC de la Stejăriş, reclamă condițiile din spital.

Carmen Zaharie spune că în salon nu are chiuvetă, iar pentru a ajunge la toaletă trebuie să treacă prin două saloane în care sunt paciente infectate. Ca să poată folosi coșul de gunoi trebuie să îl atingă, iar vasul de toaletă nu este curăţat. În plus, rar curge apă caldă la duș.

„Reuşesc să mă fac bine, dar trecând prin saloane cu femei bolnave, să nu iau încă o dată virusul. În ceea ce priveşte baia, mi-e teamă că de acolo aş putea să iau alte boli”, se plânge Carmen Zaharie, originară din Braşov.

Aceasta invită reprezentanţii autorităţilor locale să verifice la faţa locului condiţiile în care sunt forţaţi să stea bolnavii în spital.

„Domnii aceştia care conduc, care sunt gospodari, şi-ar aduce mama sau soţia într-un loc ca acesta? Să vină să vadă despre ce e vorba, să nu mai vorbească din statistici, din cifre, din bani cheltuiţi”, a mai spus pacienta.

Prefectul județului Braşov, Cătălin Văsii, recunoaște că ştie de condiţiile de la Stejăriş şi promite că, în câteva luni, spaţiile din spital vor fi renovate.

Până atunci însă, pacienţii cu noul coronavirus internaţi aici, dar şi medicii care îi îngrijesc, sunt nevoiţi să accepte situaţia.

„O parte din clădirile în care acesta (spitalul n.r.) îşi desfăşoară activitatea este proprietatea privată a unor persoane, iar Consiliul Judeţean plăteşte chirie. Se are în vedere transferul: tot ceea ce înseamnă Spitalul de Pneumoftiziologie să meargă în altă locaţie. Urmează să fie supuse unor reparaţii capitale”, a declarat acesta.

Ce este si mai trist, este ca nu este o situatie singulara, aceasta fiind regula general valabila in toate spitalele din tara… si este unul dintre motivele pentru care…mor oameni, pentru alte motive decat cele pentru care au venit la spital…

sursa:stiripesurse
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Victor Ciutacu a răbufnit la adresa CNA și-l atacă pe Raed Arafat: Hai să vedem ce-mi faceți când vă prind că mințiți!

Victor Ciutacu consideră că atunci când presa din România va înceta să verifice informațiile oficiale înseamnă că „s-a extins Coreea de Nord pe flancul estic al NATO”, după ce la solicitarea Grupului de Comunicare Strategică, CNA a cerut posturilor de radio şi TV rigoare şi acurateţe în ceea ce priveşte […]

Ai un pont ? 0761011011