A MURIT gălățeanul care anul trecut a câștigat 4,7 milioane de euro la LOTO 6/49

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 11 Second

Un bărbat din Galați care, anul trecut, a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49, a murit joi, în urma unui stop cardiac, informează presa locală.

Andrei Butnariu, care juca la loto de 20 de ani, a câștigat suma de 4,7 milioane de euro. Se pare că toată suma câștigată a fost investită în firma de efecte pirotehnice pe care o deținea.

„Un om deosebit, harnic, membru al patronatului nostru, face parte din generația întreprinzătorilor care au apărut imediat după 1990, a dezvoltat afaceri în mai multe domenii. Toată viața, de când îl știu, a jucat la loto, era un împătimit, a câștigat, dar a și cheltuit. După ce a câștigat marele premiu anul trecut, mi-a spus că nu ia banii ca să-i cheltuie pe distracții, ci să-i bage în afacere. Alții, la banii ăștia, aproape cinci milioane de euro, își pierdeau capul, plecau prin Bali, Jamaica… El nu s-a dat în spectacol”, a declarat pentru Viața Liberă Marian Filimon, președintele Patronatului IMM-urilor Galați.

„Cine face ca mine, ca mine să pățească!”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a transmis anul trecut jucătorilor de loto, după ce a ridicat premiul.

El a mai spus atunci că, de-a lungul timpului, a câștigat de mai multe ori la categoria a II-a, la care a jucat mereu aceleași numere, numere care i-au adus în final marele premiu.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mehedinți: un CRIMINAL ÎN SERIE a stropit-o cu benzină pe fosta lui iubită, în vârstă de 17 ani și i-a dat FOC

  Un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat seara trecută o tânără de 17 ani din Drobeta Turnu Severin, care ar fi fost iubita lui în trecut. Victima depusese plângere chiar săptămâna trecută împotriva lui pentru viol și agresiune, iar seara trecută bărbatul a […]

Ai un pont ? 0761011011