Înșelătorie cu MĂȘTI false

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 32 Second

O anume înselătorie a avut loc în luna februarie, înainte ca Amazon să apuce să reglementeze și să restricționeze vânzarea de echipamente de protecție.

Astfel, s-a dovedit că cei de la KMJ Trading Inc au vândut cu 23 de dolari bucata măștile care în mod normal ar fi costat 1 dolar și 27 de cenți, potrivit theverge.com. Cumpărătorii s-au plâns de calitatea lor: „Par fake”, a spus unul dintre clienți în review-uri. Și sunt 10 astfel de review-uri citate în procesul intentat de compania 3M.

Conform datelor Amazon, comerciantul a reușit să vândă marfă contrafăcută în valoare de 350.000 de dolari. “Ne mândrim că putem colabora cu 3M pentru a-i trage la răspundere pe acești impostori”, a spus vicepreședintele Amazon, Dharmesh Mehta. “Când depistăm un comerciant care nu respectă regulile, acționăm imediat pentru a-i retrage produsele de la vânzare și a-l trage la răspundere, așa cum am făcut în acest caz”.

Și tratamentele false

Amazon spune că procesul e binevenit și se laudă că au scos de pe site peste 500.000 de astfel de produse cu probleme. 3M a cerut tribunalului daune morale de 2 milioane de dolari și interdicția permanentă de a mai comercializa produse de origine 3M, aplicată companiei KMJ Trading.

În fapt, totul e ceva mai complicat. O simplă căutare pe Amazon pentru “coronavirus” scotea la iveală rezultate pentru măști, șervețele dezinfectate și cărți publicate recent despre infecțiile virale, ce demonstrează că unii comercianți încearcă să profite de pe urma crizei mondiale, potrivit BBC. În rezultate se găseau și booster pentru vitamina C, un tratament fals pentru virus ce a circulat online. Reprezentantii Organizației Mondiale a Sănătății și-au exprimat îngrijorarea cu privire la mai multe produse periculoase de pe Amazon la începutul lunii februarie – printre acestea se numărau și tratamentele false.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod PORTOCALIU de inundații pe râurile din Moldova și Transilvania

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, două avertizări Cod portocaliu de inundaţii, ce vizează bazine hidrografice din judeţe situate în Moldova şi Transilvania. Astfel, până vineri, la ora 6:00, ca urmare a precipitaţiilor lichide înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se […]

Ai un pont ? 0761011011