Decizie HILARĂ: Desenele animate nu vor mai avea secvențe cu ARME de foc

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 33 Second

Seria de desene animate „The Looney Tunes” a fost relansată de compania Warner Bros., acestea fiind adaptate „sensibilităţilor moderne”. Personajele principale nu vor mai folosi arme de foc. De exemplu, Elmer va folosi o… coasă, în loc de pușcă, pentru a-l fugări pe Bugs Bunny.

The Looney Tunes şi-au închis armele în dulap. Bugs Bunny, Daffy Duck, Titi, Sylvester şi toate personajele vesele din desenele animate ale Warner Bros. au revenit într-o nouă serie, difuzată începând cu 27 mai, în Statele Unite, pe platforma de streaming HBO Max.

Episoadele, în format foarte scurt, reiau stilul primelor aventuri amuzante dezvăluite publicului la începutul anilor 40. Doar că tratarea violenţei a căpătat noi forme: armele de foc au fost scoase de pe ecran.

„Nu mai folosim arme de foc”, a declarat Peter Browngardt, producătorul seriei animate, pentru The New York Times.

Pentru producător, decizia de a elimina puştile şi pistoalele a fost luată pentru a adapta desenele animate la „sensibilităţile moderne”, într-un moment în care demonstraţiile împotriva violenţei exercitate de poliţişti abundă în Statele Unite. Totodată, legea armelor de foc este controversată şi contestată peste ocean.

Warner Bros. Studio a lansat pe YouTube un episod al seriei, în care Bugs Bunny şi Elmer Fudd continuă să se lupte între ei. Dar de data aceasta, vânătorul preferă să atace iepurele cu o coasă, relatează Mediafax.

Sam piratul şi-a schimbat pistolele cu un cârlig.

Susţinătorii celui de-al doilea amendament, care garantează fiecărui cetăţean al Statelor Unite dreptul de a purta arme, au contestat decizia echipei de creaţie de a interzice armele.

Scenaristul Johnny Ryan subliniază că violenţa din Looney Tunes nu este restrânsă.

„Suntem într-o epocă anti-bullying, toţi trebuie să fie prieteni, toată lumea trebuie să se înţeleagă. The Looney Tunes sunt aproape antiteza. Sunt personaje aflate în conflict, uneori foarte violente”, afirmă scenaristul.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dan Barna, întâlnire cu președintele Iohannis. Ce a cerut liderul USR

Preşedintele USR Dan Barna a avut, joi, o întâlnire neoficială cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Printre subiectele discutate de Iohannis cu Barna au fost prelungirea stării de alertă şi perspectiva organizării alegerilor locale şi parlamentare, se arată într-un comunicat de presă al USR. De asemenea, Dan Barna a […]

Ai un pont ? 0761011011