Surse: Vloggerul Colo a fost reținut de Poliție după ce a incitat la viol

CancandB.ro
Read Time:50 Second

Vloggerul Alexandru Bălan, zis Colo, care a incitat la viol, a fost audiat marți seara la Secția 9 de Poliție din București. Conform unor surse Știrile PRO TV, acesta a fost reținut, fiind scos în cătușe din sediul Poliției.

Într-un filmuleț postat pe rețelele sociale, acesta le-a explicat sutelor de mii de copii care îl urmăresc cum ar proceda el cu o adolescentă de 16 ani. În termeni expliciți și extrem de dur, acesta a vorbit despre viol, despre agresiuni sexuale și agresiuni fizice.

Acest limbaj și mod de gândire extrem de dăunător și toxic a creat un val de revoltă pe rețelele sociale. Imaginile au ajuns și la Poliția Capitalei, care a anunțat că face verificări.

Mai multe asociații care militează pentru drepturile femeilor au depus plângeri și la Parchetul General. După acest scandal de pe rețelele sociale, tânărul a revenit în mediul online cu un nou filmuleț în care spune că îi pare rău și că totul a fost o glumă proastă.

sursa:protv
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Barul din Capitală care a introdus “Taxa Covid” a fost amendat cu 10.000 de lei

Măsurile de siguranţă, dar şi cele de distanţare socială, le-au crescut semnificativ costurile proprietarilor de terase, care îşi fac diverse strategii, pentru a le acoperi. Unii au mărit preţurile, însă patronul unui local din Capitală chiar a trecut pe bon o aşa-numita “taxă covid”. Nu este o soluţie, susţin cei […]

Ai un pont ? 0761011011