Moscova e sub APE

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 0 Second

Au fost inundate zeci de case, peste 160 de grădini, iar două tronsoane de drum au fost avariate. Plus multe altele care au legătură cu faptul că vremea își face de cap la ruși.

Ploile din ultimele zile au făcut prăpăd în regiunea Moscova. Au fost inundate zeci de case, peste 160 de grădini, iar două tronsoane de drum au fost avariate. Totodată, au fost doborâţi la pământ aproximativ 80 de copaci, iar în consecință, cel puțin 20 de mașini au fost avariate. În doar două zile au căzut precipitații cât, în mod normal, s-ar înregistra într-o lună și jumătate, potrivit presei ruse.

200 de salvatori  

Meteorologii ruși au anunțat că ploile vor continua să facă ravagii și în următoarele zile, iar temperaturile vor scădea simțitor. Salvatorii au împărţit oamenilor aflaţi în dificultate alimente, apă și medicamente. Pentru a lichida consecințele ploilor au fost mobilizați în jur de 200 de salvatori cu aproape 70 de autospeciale. A fost pregătit să intervină și un grup aerian format din 200 de persoane. Presa locală mai transmite că în regiunile Kursk și Belgorod s-au înregistrat ploi cu grindină, iar vântul puternic a distrus mai multe acoperișuri.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic intens prin vămile românești: 43.000 de persoane, în 24 de ore

  Poliția de Frontieră a anunțat că, în ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră au intrat în țară 43.000 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 17.600 mijloace de transport. Potrivit datelor oficiale ale Poliției de Frontieră, pe sensul de intrare au fost aproximativ 25.900 persoane cu 9.700 […]

Ai un pont ? 0761011011