Lumea se întoarce buluc de la mare. Ambuteiaje pe Autostrada Bucureşti – Constanţa, sensul spre Capitală

CancandB.ro
Read Time:47 Second

Traficul pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa este intens, iar în zona localităţii Dragoş Vodă se circulă în coloană. Pe sensul către Capitală, la Fundulea, coloană de maşini se întinde pe aproximativ un kilometru. De duminică noapte, circulaţia în afara localităţii se desfăşoară fără restricţii, fiind deschise terasele şi plajele.

”Centrul Infotrafic informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt crescute, iar la km 92 (localitatea Dragoş Vodă, judet Călăraşi) către Bucureşti, se circulă în coloană aproximativ 1 kilometru, a transmis Centrul Infotrafic.

Tot pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în coloană, aproximativ 700 de metri, pe sensul către capitală, în zona kilometrului 33(localitatea Fundulea).

”Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, a mai transmis Infotrafic.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Studiu: 20% din populația Sucevei s-a imunizat natural la Covid-19. Categoriile cele mai expuse

Un studiu realizat de MedLife arată că 20% din populația Sucevei s-a imunizat natural la Covid-19. Cele mai expuse au fost cei de peste 45 de ani, în timp ce subiecții cu studii superioare și funcții de conducere au avut cele mai puține îmbolnăviri. Principalul obiectiv al studiului realizat în […]

Ai un pont ? 0761011011