aprilie 15, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

VIRAL.O nouă fotografie cu premierul ORBAN, care fumează și este fără mască în sediul Guvernului

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

 

VIRAL.O nouă fotografie cu premierul ORBAN, care fumează și este fără mască în sediul Guvernului

Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist și purtător de cuvânt al Ministerului Muncii, pe vremea Olguței Vasilescu, a publicat o nouă fotografie în care premierul Ludovic Orban apare fumând în spațiu închis și fără să poarte corespunzător masca de protecție, informează G4media.ro.

Prim-ministrul este flancat de două persoane care poartă mască. Cristian Vasilcoiu susține că fotografia este făcută în sala de ședințe de la Palatul Victoria.

Tot Vasilcoiu a publicat, vineri, o fotografie cu mai mulți membri ai Guvernului Orban care fumau și nu purtau mască într-una din sălile Executivului. Cinci membri ai Guvernului Orban au fost amendați după apariția acestei fotografii.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 500 de lei pentru că fuma trabuc în spațiu public închis și cu 2.500 lei pentru că nu purta mască de protecție împotriva COVID-19. La fel s-a întâmplat și cu premierul Ludovic Orban care a anunțat primul, sâmbătă după-amiază, că a plătit online două amenzi, folosind platforma online ghiseul.ro.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, și cel al Transporturilor, Lucian Bode, au primit câte o amendă de 2.500 de lei pentru că nu purtau nici ei măștile de protecție.

Vicepremierul Raluca Turcan a primit cea mai mică amendă, de 1.000 de lei, pentru că avea mască de protecție dar o purta necorespunzător, pe bărbie.

sursa:puterea
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).