Lionel Messi, afectat de pandemie. Declarații teribile făcute de superstarul Barcelonei

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 52 Second
Messi, Levante UD vs FC Barcelona
Lionel Messi a vorbit despre drama trăită de persoanele care au pierdut prieteni și rude în timpul pandemiei.

Lionel Messi a fost marcat de pandemia de coronavirus care a creat probleme fără precedent. Atacantul echipei FC Barcelona s-a izolat alături de soție și cei trei băieți și a vorbit despre drama celor care au pierdut persoane apropiate fără ca măcar să aibă ocazia de a-și spune rămas bun.

„Noi toți rămânem cu o îndoială în suflet. Ne întrebăm cum va fi lumea după tot ce s-a întâmplat. Dincolo de izolare, de această situație care ne-a surprins, ne-a șocat, mulți au fost cu adevărat afectați. Au rămas fără cei dragi și nici măcar nu s-au putut despărțit de ei. Asta e cel mai crud. Să pierzi oamenii dragi și să nu poți nici măcar să te desparți de ei… Asta e cel mai crud.

„Mai multe lucruri negative în criza provocată de coronavirus, dar nu este nimic mai rău decât să nu mai ai lângă tine oamenii pe care-i iubești, rudele, prietenii. Simt o frustrare enormă. Este nedrept. Nimic nu va mai fi la fel. Nici fotbalul, nici viața,” a afirmat fotbalistul argentinian.

În luna mai, Lionel Messi a făcut o donație substanțială, în valoare de 1.000.000 de euro pentru spitalele din Spania și din Argentina.

La începutul pandemiei, atacantul a transmis pe Instagram un mesaj de încurajare.

Sunt zile dificile pentru toată lumea. Trăim îngrijorați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru și vrem să ajutăm, punându-ne în locul celor care sunt într-o situație mai complicată. Fie că sunt bolnavi, fie că cineva drag lor este bolnav. Sau poate pentru că lucrează în spitale și încearcă să ajute alți oameni. Indiferent de poziția lor, vreau să le transmit multă putere tuturor.

Sănătatea ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc. Acesta este un moment rar și trebuie să urmăm indicațiile autorităților și cadrelor medicale. Doar așa putem să luptăm eficient. Este timpul să fim responsabili și să stăm acasă. În plus, este plăcut să ai un timp doar pentru tine, de care nu ai parte mereu. Vă îmbrățișez și sper să trecem peste această perioadă cât mai repede.”

sursa:evzilei

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Sănătății dă vestea așteptată de trei luni: ”Vom merge pe acest drum”

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a declarat duminică în cadrul unei emisiuni televizate că, potrivit ultimelor informări privind evoluția cazurilor de infectare cu coronavirus, România se află pe o pantă descendentă.  „Este cel mai mic număr de cazuri noi pe 24 de ore de la începutul pandemiei. Este cel mai mic număr de […]

Ai un pont ? 0761011011