Actorul şi regizorul Clint Eastwood, legendă vie a Hollywood-ului, a împlinit 90 de ani

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 1 Second
Actorul şi regizorul Clint Eastwood, legendă vie a Hollywood-ului, a împlinit 90 de ani

Actorul şi regizorul american Clint Eastwood a împlinit, duminică, 90 de ani. Cu nouă filme la activ în ultimii zece ani, Eastwood nu vorbeşte încă despre retragere şi spune că nu-i plac aniversările, informează News.ro.

„Vom sărbători doar în familie, foarte, foarte calm, confortabil”, a spus, la televiziune, fiul său Scott Eastwood, în vârstă de 34 de ani. „Vom mânca o prăjitură, bineînţeles. Cred că n-o să-i placă nici asta”, a adăugat el.

Născut în 1930, Clint Eastwood are la activ mai mult de 50 de filme şi şi-a început cariera cu mici roluri în anii 1950 înainte de a ajunge celebru. În anii 1960, trilogia western a lui Sergio Leone care l-a făcut celebru la nivel mondial a fost criticată pentru violenţa gratuită. Câţiva ani mai târziu, Eastwood a fost acuzat de fascism pentru rolul de poliţist-justiţiar în „Inspectorul Harry”, apoi pentru „American Sniper” în 2014.

A primit Oscarul pentru „cel mai bun regizor” şi „cel mai bun film” pentru „Necruţătorul” în 1993 şi din nou aceleaşi statuete pentru „Million Dollar Baby” în 2005. A fost recompensat, de asemenea, cu Palme d’or la Festivalul de Film de la Cannes pentru întreaga carieră.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

TRUMP amână Summitul G7 pentru toamnă și invită patru țări din afara grupului - Rusia, Coreea de Sud, Australia şi India

Preşedintele american Donald Trump a amânat summitul G7 în septembrie sau mai târziu şi vrea să invite ţări care nu fac parte din Grupul Celor Şapte cele mai industrializate ţări – Rusia, Coreea de Sud, Australia şi India, relatează DPA, prelaută de News.ro. Summitul G7, prevăzut să aibă loc către […]

Ai un pont ? 0761011011