PETIȚIE pentru DEMITEREA Guvernului Orban, după ce premierul și miniștrii au ÎNCĂLCAT regulile impuse populației

CancandB.ro
Read Time:54 Second
PETIȚIE pentru DEMITEREA Guvernului Orban, după ce premierul și miniștrii au ÎNCĂLCAT regulile impuse populației

A fost lansată o Petiție Online pentru demiterea Guvernului Orban. Ea a fost lansat de Ilan Laufer, președintele Platformei Social-Liberale (PSL), care e de părere că ”Un Guvern care nu respectă legile pe care el însuși le promovează trebuie să plece acasă!”:

Dragi prieteni,

Am inițiat această petiție pentru demiterea Guvernului Orban, ținând cont de faptul că, în orice țară civilizată din lume, apariția acestor imagini în spațiul public ar duce la demisia imediată a Guvernului.

În timp ce economia este în cădere liberă şi cetățenii sunt disperați, confruntându-se cu restricții ale libertăților fundamentale, Premierul și Miniștrii acestuia nu respectă nici o regulă de distanțare socială, nu poartă măşti, beau alcool şi fumează în birourile Guvernului!

Un Guvern care nu respectă legile pe care el însuși le promovează trebuie să plece acasă!

Semnează și TU petiția și spune STOP acestui Guvern care își bate joc de cetățeni!

AICI PETIȚIA ONLINE: https://www.petitieonline.com/demiterea_guvernului_orban_-_semneaza_petitia_si_spune_stop_acestui_guvern_care_isi_bate_joc_de_cetateni?fbclid=IwAR2fydINjIGeGUvjdnk_4ZXqZDc7frCmmPMSXBOs0Y1-xzJTEDBxwSLt3PM/

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cozmin Gușă aruncă BOMBA: "Este RĂZBOI între Ludovic Orban și Rareș Bogdan"

Analistul politic Cozmin Gușă susține că în interiorul PNL este o bătălie acerbă între Ludovic Orban și Rareș Bogdan. Gușă afirmă că această bătălie este arbitrată de Klaus Iohannis și Angela Merkel. ”RARES contra LUCOVID / Sa iasa PM SIEGFRIED! Zilele trecute ma uitam si ma „frecam la ochi” cum […]

Ai un pont ? 0761011011