Alexandru Rafila face anunțul: Când vom avea un nou val de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2

CancandB.ro
Read Time:47 Second
Alexandru Rafila face anunțul: Când vom avea un nou val de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2

 

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, susține că în perioada de iarnă vom avea parte de o nouă creștere a cazurilor de coronavirus.

Alexandru Rafila avertizează că acest lucru se va întâmpla deoarece mediul rece este unul propice pentru răspândirea virusurilor cu transmitere respiratorie.

„Să vedem cum evoluează situaţia în vară şi dacă ajungem la un nivel foarte scăzut al transmiterii în această vară. În iarnă discutăm de o creştere care e normală pentru toate virusurile cu transmitere respiratorie. Există această sezonalitate şi pentru gripă şi pentru alte tipuri de coronavirus, cu o transmitere intensă iarna şi scăzută în sezonul cald.

Acest virus probabil va respecta această sezonalitate, pe de o parte, iar pe de altă parte există populaţia care nu a trecut încă prin boală şi care în mod clar nu este imunizată, deci e posibilă chiar şi o creştere a cazurilor în iarnă”, a declarat Alexandru Rafila pentru Observator.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Croația a redeschis GRANIȚELE pentru zece state europene

  Preocupată pentru sectorul său turistic lovit de pandemia de COVID-19, Croaţia şi-a redeschis joi frontiera pentru cetăţenii din zece ţări ale Uniunii Europene, a anunţat premierul Andrej Plenkovic. Pe lista acestor ţări figurează în special Germania, Slovenia şi Austria, ai căror cetăţeni sunt printre cei mai numeroşi vizitatori în fiecare […]

Ai un pont ? 0761011011