Ponta i-a promis premierului Orban că va purta mască de protecție ”și la baie”

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 28 Second

Președintele Pro România Victor Ponta a anunțat, luni, în plenul Camerei Deputaților că va purta o mască de protecție ”și la baie”, când se va gândi la măsurile economice ale premierului Ludovic Orban.

Mai mult, ca să demonstreze că nu glumește, Ponta le-a arătat deputaților o folie de plastic pe care se afla lipită o mască de protecție – pe care a și probat-o în fața lor, timp de câteva secunde.

Gestul lui Ponta vine după ce, în urmă cu câteva zile, premierul Orban le-a atras atenția parlamentarilor că și ei sunt obligați să poarte măști de protecție când se află la muncă, potrivit legii referitoare la starea de alertă.

Înțeleg că domnul prim-ministru Orban vrea să mă amendeze, că nu port mască. Îi promit domnului prim-ministru, și când merg la baie să mă gândesc la măsurile economice ale domnului prim-ministru voi purta această mască. Uitați-vă. Ia uitați! Sper să fie bună pentru domnul prim-ministru, pentru că așa e în Parlament: nu trebuie să vorbim, nu trebuie să spunem ceea ce gândim, pentru că se supără Guvernul.” – a spus fostul premier Ponta.

Tot el a promis că le pune la dispoziția colegilor parlamentari acest tip de mască, ”ca să nu vă amendeze.”

”Pun la dispoziția tuturor deputaților această mască de protecție, este marca Orban. Dacă doriți să o folosiți, ca să nu vă amendeze.” – a spus Victor Ponta.

În urmă cu câteva zile, în plenul Camerei la ”Ora premierului”, unde Ludovic Orban a fost chemat să prezinte măsurile de relansare economică, politicienii PSD, PRO România și ALDE au demonstrat că nu le pasă de prevederile legii privind masca de protecție – de care trebuie să țină cont, de fapt, toți cetățenii români, indiferent de funcție.

sursa:protv
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Volkswagen s-ar putea confrunta cu un nou val de cereri de despăgubiri în scandalul Dieselgate. Cum a fost învins gigantul auto de un proprietar păcălit

Volkswagen Cea mai înaltă instanţă de drept comun din Germania a condamnat luni producătorul auto Volkswagen să ramburseze, parţial, un client care a cumpărat un automobil echipat cu un motor diesel trucat. Astfel, decizia ar putea reprezenta un precedent pentru alte mii de cazuri care au apărut în urma scandalului […]

Ai un pont ? 0761011011