Ai rezista la AȘA ceva? Cum zboară Qatar Airways

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 2 Second
Ai rezista la AȘA ceva? Cum zboară Qatar Airways (Video)

Se știe bine deja faptul că pandemia a provoacat branșei aviatice cel mai rău an de la criza financiară din 2009. Iar experți în aviație vorbesc chiar despre o „cultură a fricii” în această branșă.

„Este în mod clar cea mai urâtă criză de după SARS sau chiar de după atentatele de la 11 septembrie 2001. Oamenii nu mai vor să călătorească, rămân acasă și așteaptă. Se formează o cultură a fricii”, spune Brian Sumers, expert în trafic aerian al portalului de specialitate Skift.

Companiile aeriene au trecut prin multe schimbări în ultimele luni: rărirea zborurilor, întreruperea lor totală, și acum repornirea în condiții noi. Având ca prioritate siguranța pasagerilor și a echipajului, Qatar Airways anunță o serie de măsuri de igienă și protecție.

Cel mai neobișnuit lucru în avioanele lor este costumul de protecție integral pe care îl poartă membrii echipajului, care te face să crezi că ai nimerit mai degrabă într-un spital sau chiar într-o navă spațială. În plus, din 25 mai, pasagerii vor fi obligați să poarte mască de protecție la bord. Ți se recomandă să ți-o aduci de acasă, ca să ți se potrivească mai bine.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=7WH5hMyw3w8&feature=emb_title

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un fost membru PDL îl provoacă pe Mircea Badea: Îi dau interval acum, dacă e bărbat. Vreau să-l mușc de beregată

  Un fost membru PDL recunoaște că a vrut în trecut să îl bată pe Mircea Badea și surprinde cu o nouă provocare adresată jurnalistului Antena 3. Adrian Pădurare a fost membru PDL Bacău vreme de opt ani, înainte de a pleca în Anglia. Acum, acesta rememorează anumite episoade din […]

Ai un pont ? 0761011011