Pe scurt. Grecia are sânge în instalație: Turiști fără teste

CancandB.ro
Read Time:53 Second
Pe scurt. Grecia are sânge în instalație: Turiști fără teste

 

Grecia deschide sezonul turistic în 15 iunie. Turiștii vor fi supuși unor teste de probă, atunci când este necesar, și vor trebui să respecte protocoalele generale de sănătate ale țării. Însă, foarte important…

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a anunțat că sezonul de vară se va deschide la mijlocul lunii iunie 2020, când se vor deschide toate unitățile de cazare, nu doar cele care sunt deschise tot anul, care-și deschid porțile încă din 1 iunie 2020.

Tot din 15 iunie se dă liber zborurilor internaționale, deocamdată în Atena, pe Aeroportul Internațional, ca de la 1 iulie să fie permise toate celelalte zboruri.

Pe scurt, turiștii vor fi supuși unor teste de probă, atunci când este necesar, și vor trebui să respecte protocoalele generale de sănătate ale țării. Însă, foarte important, turiștii care vor intra în Grecia nu trebuie să-și facă testul pentru coronavirus, nu va fi necesar rezultatul unui test pentru COVID-19, așa cum se vehicula.

Au fost 2850 de persoane infectate în Grecia cu noul Coronavirus, din care 166 au murit.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dacă e adevărat, e grav: Totuși, de ce nu mai avem voie să folosim “Produs în ROMÂNIA”?

De pe 16 mai, o lege care obliga supermarket-urile să aloce spațiu și vizibilitate produselor românești, nu mai este valabilă, după ce Uniunea Europeană a declarat legea ca fiind ”infrigement”. Prin urmare, sintagma ”Produs în România” este interzisă in marile lanturi de magazine, unde predomină produsele de import, din țările […]

Ai un pont ? 0761011011