Ministrul Sănătății anunță o pantă DESCENDENTĂ a coronavirusului

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 32 Second
Ministrul Sănătății anunță o pantă DESCENDENTĂ a coronavirusului

 

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a declarat că în acest moment suntem pe o pantă descendentă în privința cazurilor de infectare cu SARS COV-2. ”Suntem pe o evaluare pozitivă, rămâne să vedem în zilele următoare efectul relaxării”, a subliniat oficialul.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a declarat miercuri seara că, în acest moment, suntem pe o pantă descendentă în privința cazurilor de infectare cu SARS COV-2:

„Suntem pe panta descendentă, avem o săptămână de când sunt un număr mic de cazuri, sub 200 cazuri noi și un număr la fel de mic, sub 200, de pacienți în terapie intensivă.  Suntem într-un moment în care gestionăm un weekend trecut cu măsuri de relaxare. […] Avem 10 mii de cazuri vindecate. Suntem într-un moment în care avem un prim moment de relaxare, evaluăm fiecare zi pentru a pregăti cea de-a doua perioadă de relaxare, de după 1 iunie. ”

Ministrul Sănătății a afirmat că măsurile sunt ridicate gradual, în sensul invers în care au fost impuse.

”Suntem pe o evaluare pozitivă, rămâne să vedem în zilele următoare efectul primelor trei zile de relaxare, în care, după cum am văzut, au fost și niște exagerări”, a subliniat oficialul pentru TVR.

Nelu Tătaru a avut un mesaj și pentru  cei care spun că nu cred în existența acestui virus:

„Nu am văzut aceste mesaje acum o lună sau o lună și jumătate când foarte puțini erau cei care discutau în public despre pandemie și discutau și o serie de măsuri. Sunt, într-adevăr,  persoane reticente, vedem,  nu doar la noi, în întreaga lume, vedem și mișcări, anti-vaccinare, împotriva existenței acestui COVID, dar realitatea este alta.”

Ministrul Sănătății a declarat că în România se fac în jur de  9 – 1o mii de teste pe zi, iar în weekend se fac 5-7 mii de teste zilnic.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Două BOMBARDIERE rusești, interceptate de avioanele românești

Două MiG 21 LanceR ale Forţelor Aeriene Române au interceptat marți două bombardiere TU-22 escortate de alte două avioane de vânătoare Sukhoi SU-27 ale Rusiei care se îndreptau spre spațiul aerian NATO. Constantin Spînu, purtător de cuvânt MApN: „Nu l-aș caracteriza drept un incident, a fost o evoluție a celor patru […]

Ai un pont ? 0761011011