Război între USR și PNL. Acuzații de furt din banii din sănătate: ”Ce poate fi mai ticălos?”

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 49 Second
Florin Roman, Emanuel Ungureanu

Parlamentarii PNL și USR s-au certat miercuri, în timpul dezbaterilor din Camera Deputaților, lansând acuzații grave de corupție, furt din banii publici și trafic de influență.

Totul a pornit după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu i-a acuzat pe cei din PNL că, în plină pandemie de coronavirus, au recurs la numiri politice la conducerile unor spitale – astfel că au ajuns directori oameni care nu au pregătire profesională.

Mai mult, Ungureanu a sps că ceea ce face guvernarea PNL în această perioadă de criză este o ”golănie”, susținând că profită de pandemie și, prin compania de stat Unifram ”fură din banii publici niște sume colosale”, pe care le spală, apoi, ”în chip interlop”.

Numiri politice făcute de PNL la Deva sau la Piatra Neamț, unde au pus în mod macabru, în plin focar Covid, manager un șef de la o firmă de pompe funebre. Ce poate fi mai malefic, mai ticălos, mai mizerabil, decât să vorbești de depolitizarea sistemului sanitar și tu să dai 3 ordonanțe de Guvern în care spui: vrem să administrăm mai bine sistemul sanitar, vrem să luăm de la autoritățile locale incompetente controlul spitalelor, să-l manageriem noi, centralizat de la nivelul ministerului.

Golănie mai mare decât ce face PNL în această perioadă, și n-am crezut că o să spun asta în viața mea, n-am văzut nici măcar la PSD. Adică să profit de pandemie și să pui manager care la înțelegerile cu Unifarm, prin achiziții făcute fără respectarea legii, să furi din bani publici niște sume colosale și apoi să le speli în chip interlop și să livrezi în Moldova – în Moldova pe care o plângem, patrioții, tot felul de indivizi cu batistuțe de la PNL au lacrimi în ochi și sufletul zdrobit – și, atenție, tone de materiale de proastă calitate din China, spălate de către Unifarm sub blânda și complicea formă de furt pe care a gândit-o PNL. S-au scurs, atenție, tone, tone de echipamente cumpărate cu milioane de euro de Unifarm către Republica Moldova, ca donație, pentru ca să se spele bani, niște indivizi fără scrupule. Clanuri care sunt în spate, atenție, la interesele PNL.” – a spus deputatul USR Ungureanu.

sursa:protv
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bulgaria, Grecia și Serbia au creat o “bulă” unde oamenii pot călători fără restricții

  Circulația persoanelor între Bulgaria, Grecia și Serbia va fi permisă de la 1 iunie, fără obligativitatea perioadei de carantină de 14 zile. Anunţul a fost făcut de premierul bulgar, Boiko Borisov, care nu a mai aşteptat şi decizia României. Persoanele care călătoresc între aceste țări vor mai avea nevoie […]

Ai un pont ? 0761011011