DOSAR PENAL. Luptă între câini, postată pe Facebook de un tânăr din Hunedoara

CancandB.ro
Read Time:44 Second

 

Un tânăr din Orăștie s-a ales cu dosar penal după ce a postat, pe mai multe rețele de socializare, o filmare cu bătaie între câini.

Polițiștii au stabilit că tânărul, în vârstă de 25 de ani, din comuna Turdaș, Hunedoara, a fimat agresiunea dintre patrupede și nu a încercat să le despartă decât în momentul în care a realizat că animalul deținut de fratele lui ( un bărbat de 41 de ani) este superior fizic celuilalt câine, scrie hunedoaraplus.ro.

De asemenea, bărbatul de 41 de ani nu deținea documente sanitar-veterinare prevăzute de lege. În plus, respectivul câine este identificat cu microcip şi aparţine rasei American Staffordshire Terrier (Amstaff). Acesta a fost predat la Adăpostul Public Orăștie, în timp ce câinele agresat a fost ridicat de reprezentanții unei asociații de protecţie a animalelor în vederea acordării îngrijirilor necesare și a stabilirii unui proprietar.

sursa: gandul
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

AVERTISMENT MAE, în legătură cu Suedia. Ce trebuie să știe românii care merg în această țară

  Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a lansat, marți, o atenționare de călătorie în Suedia, țară în care autoritățile au anunțat prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere. Astfel, prin intermediul unui comunicat, MAE îi informează pe cetățenii români care tranzitează sau intenționează să se deplaseze în Suedia că autoritățile […]

Ai un pont ? 0761011011