DECESE. De ce în Rusia sunt mai puțini morți în condițiile în care numărul cazurilor de Covid este uriaș

CancandB.ro
Read Time:59 Second

 

Multe lume se întreabă de ce Rusia declară un număr relativ mic de decese în raport cu numărul cazurilor de Coronavirus, iar presa a acuzat această țară că nu raportează cifra reală a morților. Autoritățile ruse au venit cu o explicație.

Autorităţile ruse resping acuzațiile privind raportarea unui număr mai mic de decese de Covid-19 și precizează că în Rusia sunt înregistrate decât decesele a căror primă cauză este coronavirusul, pe când alţii numără cvasitotalitatea pacienţilor morţi testaţi pozitiv.

Decese. Nu se iau în calcul comorbiditățile.

Autorităţile spun de asemenea că epidemia a ajuns mai târziu în Rusia, astfel că au avut timp să pregătească spitalele şi să aplice o politică de depistare în masă. Autorităţile din Rusia iau mai nou în calcul decesele cauzate de COVID-19 doar dacă medicii decid că virusul a avut un rol decisiv. Dacă persoanele decedate au avut şi alte comorbidităţi, nu au mai fost adăugaţi pe lista celor ucişi de coronavirus.

Recent, Rusia a fost acuzată că nu raportează numprul real al deceselor.

Astfel, numărul de persoane care au murit în Rusia din cauza noului coronavirus ar putea fi cu 70% mai mare decât au anunțat autoritățile.

sursa:gandul
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXPLICAȚII. Alexandru Rafila, despre evoluţia COVID-19 şi schimbarea radicală la nivel mondial: „Ăsta e lucrul esențial”

    Profesorul Alexandru Rafila a vorbit la Digi24 despre evoluția pe care o are graficul infectărilor cu coronavirus la nivel mondial. El a precizat că evoluția arată că odată cu apropierea sezonului cald în emisfera nordică scade numărul infectărilor acolo, o creștere alarmantă fiind remarcată în emisfera sudică. „Odată […]

Ai un pont ? 0761011011