Compania aeriană EasyJet, atacată de HACKERI. Milioane de călători sunt vizaţi

CancandB.ro
Read Time:38 Second
Compania aeriană EasyJet, atacată de HACKERI. Milioane de călători sunt vizaţi

Compania aeriană EasyJet a anunţat marţi că hackerii au accesat informaţii referitoare la emailuri şi detalii despre călătorii a 9 milioane de clienţi, dar şi la cardurile a peste 2.000 dintre aceştia.

Operatorul aerian, care a oprit majoritatea zborurilor din cauza pandemiei de COVID-19, a anunţat că nu pare că datele personale ale clienţilor ar fi fost folosite în mod incorect, conform News.ro.

”Tratăm problema securităţii într-un mod foarte serios şi continuăm să investim în îmbunătăţirea securităţii”, a afirmat compania, care a mai arătat că a angajat experţi reputaţi pentru a investiga acest caz şi a anunţat Biroul Comisarului pentru Informaţii şi Centrul pentru Securitate Cibernetică.

Înainte de EasyJet, hackerii au lansat atacuri cibernetice similare asupra British Airways şi Cathay Pacific.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Activitatea Guvernului, pusă sub lupă: PSD propune comisii de anchetă în cazul achizițiilor publice și al românilor plecați la muncă în Germania

PSD a solicitat marți, în Parlament, înființarea a două comisii de anchetă care să cerceteze subiectul achizițiilor și pe cel al românilor plecați la muncă în Germania. „Astăzi se va decide, se trece la formalizarea comisiei pentru anchetă în afacerea ‘Sparanghelul’. Este evident că avem nevoie de informaţii, să ştim […]

Ai un pont ? 0761011011