EXCLUSIV. Afacere de milioane de euro în plină criză. Prețul uriaș cu care s-a vândut Vila 23 Snagov. Bombă: cine a cumpărat imobilul!

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 49 Second
EXCLUSIV. Afacere de milioane de euro în plină criză. Prețul uriaș cu care s-a vândut Vila 23 Snagov. Bombă: cine a cumpărat imobilul!
EXCLUSIV. Afacere de milioane de euro în plină criză. Prețul uriaș cu care s-a vândut Vila 23 Snagov. Bombă: cine a cumpărat imobilul! / Sursa FOTO: https://www.facebook.com

Una dintre cele mai luxoase proprietăți imobiliare din România a fost vândută luni, 18 mai 2020. În plină criză cauzată de pandemia de Covid-19, Vila 23 Snagov și-a găsit noi proprietari. Prețul de achiziție: 3,8 milioane de euro!

Unitate de cazare cotată la 4 stele, complexul hotelier Vila 23 Snagov are o poveste fabuloasă. A fost ridicat în 1968 și dat în folosința Centrului de geriatrie Ana Aslan, din 1980 intrând în portofoliul Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (transformată în RA-APPS după Revoluție).

Vila 23 Snagov și-a schimbat proprietarul în 2007, când oamenii de afaceri Alexandru Tudor Georgescu, Henry Rismont și Silviu Preoteasa, acționari la Midocar (importator Volkswagen și Audi pe piața românească), au cumpărat complexul. După o serie de investiții în modernizare (se vorbește despre o investiție totală de 15 milioane de euro), Vila 23 Snagov a fost clasificată ca unitate de cazare de 4 stele.

Reintrarea în circuit nu a adus, însă, și succesul așteptat, iar în scurt timp firma care administra Vila 23 Snagov a intrat în insolvență. Lipsurile de pe piața muncii (probleme în a găsi angajați calificați și profesioniști), dar mai ales absența evenimentelor organizate de companiile private au făcut ca întreg complexul să-și piardă din strălucirea pe care proprietarii i-o prevesteau.

În 2016, datele publice de la Registrul Comerțului arătau că firma pe care funcționa Vila 23 Snagov avea datorii de 73 de milioane de lei, cu precădere către Alpha Bank și Eximbank.

Lucia Cherecheș, în război cu Nicușor Dan

Scoasă la vânzare inițial cu 6,5 milioane de euro, Vila 23 Snagov s-a dat luni, 18 mai, după scăderi succesive de preț, cu „numai” 3,8 milioane de euro.

Noul proprietar este Lucia Cherecheș, avocat de meserie, unul dintre numele grele din Baroul București. Supranumită și „Regina restituirilor”, Lucia Cherecheș a intrat în atenția presei în special după afirmațiile făcute de Nicușor Dan, care a ridicat problema unor construcții rezidențiale controversate în zona de nord a Capitalei.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Totul despre bolile inflamatorii INTESTINALE. Explicațiile specialiștilor

Ziua Mondială a Bolilor Inflamatorii Intestinale este marcată la nivel internațional, în fiecare an, pe 19 mai. În România, evenimentul este marcat prin campania de educare și informare a Asociației Persoanelor cu Boli Inflamatorii Intestinale din România (ASPIIR) pentru IBD (Inflammatory Bowel Disease) Day 2020 – ”Make COVID-19 Stop!”. Campania […]

Ai un pont ? 0761011011