PSD anunță pregătirea unei moțiuni de CENZURĂ împotriva Guvernului

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 4 Second
PSD anunță pregătirea unei moțiuni de CENZURĂ împotriva Guvernului

 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a anunţat că social democraţii pregătesc o moţiune de cenzură la adresa guvernului, care va fi depusă „dacă lucrurile vor merge din ce în ce mai prost”, potrivit Agerpres.

„Am avut o lună, o lună şi jumătate în care chiar ne-am asumat acest lucru: îi lăsăm şi venim cu idei. Nu s-a întâmplat nimic, nu ne-au ascultat nici o secundă, ba, din contră, au venit constant cu atacuri din zona guvernamentală şi până la domnul preşedinte, cu menţionarea PSD mai des decât cuvântul economie sau locuri de muncă sau orice.

Moţiunea de cenzură se va pregăti, decizia politică este, cel puţin în acest moment, să nu o depunem cât timp există Stare de Alertă, pentru a nu pune în pericol actul de guvernare pe această perioadă, dar dacă lucrurile vor merge din ce în ce mai prost, cum se dovedeşte a fi, probabil că o s-o depunem, va trebui să negociem şi cu alte forţe politice din Parlament, noi fiind minoritari, şi o să vedem ce-o să se întâmple”, a declarat duminică Romaşcanu într-o conferinţă de presă.

Senatorul PSD a mai anunţat că social-democraţii vor mai depune alte patru moţiuni simple, pe sănătate, interne, educaţie şi muncă.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ludovic Orban, în pericol. Strategia PSD îi dă fiori premierului. Pregătirile sunt în toi

    PSD pregătește o moțiune de cenzură la adresa guvernului Orban. Până atunci, social-democrații vor mai depune în Parlament alte patru moțiuni simple la adresa unor miniștri pe care îi consideră incompetenți. Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a anunțat duminică că social democrații pregătesc o moțiune de cenzură […]

Ai un pont ? 0761011011