Zeci de mii de români au ieșit la iarbă verde, în a doua zi a stării de alertă

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 11 Second

 

În a doua zi a stării de alertă, zeci de mii de români au explorat și spațiile de relaxare din orașe. Mulți au făcut sport în aer liber cu familia sau cu grupul de prieteni, iar unii chiar s-au așezat pe iarbă și s-au bronzat.

Bucureștenii nu au încă acces la nisipul Marii Negre, dar au plajă ecologică cu iarbă. Nu au valuri, dar sunt tâșnitori, și se știe că românii se descurcă exact cu ce au. Cei mai flexibili sunt copiii, unii au rămas în tălpile goale și se bucură de priveliște. Ceea ce pare o idee excelentă!

Sunt momente în care oamenii mari reîncep să aprecieze bucuriile mici. Și să accepte că, în două luni, poate au pierdut slujbe, excursii sau bani, dar și-au păstrat sănătatea.

În zona Pădurii Băneasa, unde altădată sfârâiau grătarele încinse, acum poți face doar plimbări romantice sau pe bicicletă. Jandarmeria călare se asigură că oamenii nu se apropie unii de alții. Scăpați de vigilența echipajelor, unii se avântă, cu bună știință, într-o zona gri, stau la coadă la mici, în fața unor grataragii fără mască. Și primesc pungile de la un vânzător care poartă mănuși, dar manevrează și banii.

În Timișoara, centrul orașului a fost animat de grupuri mici și permanent în mișcare. Petrecerea au amânat-o însă pe toamnă, în speranța să-i poată chema fără riscuri pe toți cei dragi.

sursa:protv
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Haos la vama Nădlac. Peste 29.000 de oameni au trecut frontiera în ultimele 24h

  Sunt ore infernale pentru cei care vor să intre sau să iasă din ţară prin vama Nădlac 1, sâmbătă seară. Maşinile se întind pe cozi kilometrice în condiţiile în care numai în ultimele 24 de ore, peste 29 de mii de persoane au trecut frontiera. Timpul de aşteptare a […]

Ai un pont ? 0761011011