Iohannis: Dacă situaţia se va înrăutăţi, nu voi ezita să declar din nou stare de urgenţă

CancandB.ro
Read Time:51 Second
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a susținut o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, odată cu intrarea României în starea de alertă.

Sinteza declarațiilor susținute de președintele României, Klaus Iohannis:

– Suntem la finalul a două luni dificile, în care majoritatea ați respectat cu strictețe restricțiile, ați stat în case, v-ați schimbat cu totul întreaga viață. Printr-un efort național am reușit să stopăm răspândirea rapidă a epidemiei. Dragi români, sunteți eroi, vă mulțumesc.

– Putem spune cu toată certitudinea – împreună am salvat vieți.
La fel de puternici și uniți trebuie să continuăm și în lunile următoare, pentru că lupta cu COVID e departe de a se fi încheiat. Bătălia începută în februarie o vom continua multă vreme. Fără aceste măsuri – carantinarea unor localități, închiderea școlilor – numărul victimelor ar fi fost mult mai mare.

– La finalul stării de urgență, avem 16.247 de cazuri de coronavirus, cu 245 cazuri noi, ceea ce arată trend în ușoară scădere. Au fosut 9.053 de cazuri vindecate, 225 de pacienți sunt la ATI.

sursa:protv
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premierul Orban: ”Astăzi, Comitetul pentru Situații de Urgență declară starea de alertă”

    Atât Guvernul, cât şi Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă se reunesc astăzi, pentru a căuta soluţia reglementării celor 3 zile fără restricţii dintre starea de urgenţă şi starea de alertă. Executivul s-a întrunit la ora 11:00 pentru a stabili ce soluţii pot fi adoptate pentru a nu exista un vid […]

Ai un pont ? 0761011011