SCANDAL pe scena politică după votul din Senat: PNL doreste noi restrictii pentru romani!

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 15 Second
SCANDAL pe scena politică după votul din Senat: ”Nu e momentul să ne arătăm mușchii în Parlament”

 

Decizia senatorilor pentru modificarea radicală a Legii privind starea de alertă a tulburat puternic apele pe scena politică românească. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ionel Dancă și liderul PSD, Alfred Simonis s-au certat minute în șir pe necesitatea acestor modificări.

”Senatul duce războiul cu virusul pe un teren politic, e un fapt extrem de grav, sperăm că acest proiect de lege să fie reintregit in Camera Deputatilor, poate noaptea e un sfetnic bun pentru acesti politicieni.

Urmeaza sa avem o clarificare privind votul colegilor liberali din Senat, nu am informații complete, poate au dorit ca acest proiect de lege să treacă cât mai repede in senat, să ajungă la Camera, in speranta ca acolo să rămână cum a fost propus, poate in ceasul 12, majoritatea controlată de PSD, poate deputatii vor avea o revenire.

Nu e momentul să ne arătăm mușchii si forța in Parlament, e un moment populist al PSD să lase oamenii in libertate, fiți raționali, lăsați proiectul așa cum a fost trimis, lăsați guvernul să apere sănătatea românilor” a răbufnit Ionel Dancă la Digi24.

În replică, liderul parlamentarilor PSD, Alfred Simonis a respins acuzațiile venite la Guvern:

”Si reprezentantii PNL au votat aceasta lege, s-a eliminat partea cu sanctiunile, eu nu știu ce se va întâmpla din 15 mai, timp de trei zile nu se poate introduce starea de alertă pentru că Guvernul nu a fost capabil să trimită din timp acest proiect de lege la Parlament” a comentat Simonis.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce-ai făcut Bobiță? UE s-a autocenzurat la presiunile Chinei

  China a obligat Uniunea Europeană să modifice textul unei scrisori comune, care urma să fie publicată de presa chineză. „Focarul coronavirusului din China” este referirea care i-a înfuriat pe oficialii partidului comunist. Ei au cerut imediat îndepărtarea acestei formulări din text, în caz contrat au ameninţat că mesajul nu […]

Ai un pont ? 0761011011