TĂRICEANU, despre Violeta Alexandru: „Cred că a stat undeva la criogenare din perioada CEAUȘISTĂ şi au decongelat-o astăzi”

CancandB.ro
Read Time:51 Second
TĂRICEANU, despre Violeta Alexandru: "Cred că a stat undeva la criogenare din perioada CEAUȘISTĂ şi au decongelat-o astăzi"

 

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a taxat dur declarațiile publice ale ministrului Muncii Violeta Alexandru privind creșterea pensiilor cu 40% din toamnă.

„Am ascultat foarte atent declaraţia doamnei ministru. Eu nu ştiu… Cred că a stat undeva la criogenare din perioada ceauşistă şi au decongelat-o astăzi. Vorbea cu expresiile folosite înainte de 1990. O să facem totul, după aia ne-a spus că e o ceaţă de fapt, în care nu se vede nimic, şi că aşteptăm să se întâmple.

O să avem venituri la buget nu o să avem… Nu a spus că majorează pensiile. A făcut o întreagă gargară din care nu se înţelege nimic.

Dom’le, nu putem să facem 40%, dar o să facem 20%, 5%, o să facem ceva. Nimic! Aşteptăm să vedem cum evoluează economia, încasările la buget… Nu spune nimic. Ca ministru al muncii nu ai numai responsabilitatea să plăteşti pensiile. Trebuie să te preocupi de locurile de muncă, să vezi cum reporneşti economia”, a declarat Tăriceanu la România TV.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Despre infectare: SOȚIA lui Viorel Cataramă a explicat totul pe Facebook

  După cum bine se știe deja, Viorel Cataramă a decis să se lase infectat, în mod voluntar, cu Covid-19 pentru a arăta tuturor că nu este o boală mortală și că măsurile luate sunt fără suport. Se știe deja și ce a urmat. În toată această poveste, soția lui […]

Ai un pont ? 0761011011