Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: „După 1 iunie începe o TESTARE la nivel național”

CancandB.ro
Read Time:43 Second
Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: „După 1 iunie începe o TESTARE la nivel național”

 

Ministrul Sănătății anunță că se pregătește o testare la nivel național pentru a evalua starea imunizării populației. Totodată, se dorește să se verifice astfel și modul cum a evoluat epidemia în România.

“O să o facem cam la trei luni de la debutul pandemiei, pentru a evalua atât starea imunizării populației, cât și cea a evoluției ulterioare. Va începe după 1 iunie. Noi trebuie să vedem când s-ar termină pandemia sau prima etapă a ei. Fiindcă, deocamdată, nu coborâm”, a declarat Nelu Tătaru pentru Europa FM.

„Facem evaluarea în funcție de numărul de cazuri din acel moment. Bugetul depinde și de testele care ar putea fi serologice sau și moleculare. În funcție și de zone. Unele cu focar mare, altele cu focar mic. O să testăm voluntarii, dar pe care îi căutăm în anumite focare”, a mai spus ministrul Sănătății.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

METEO. Se schimbă vremea! Vin ploi torențiale cu fulgere, tunete și vânt intens

  Meteorologii anunță vreme schimbătoare. Luni vom avea temperaturi de vară, în aproape toată țara, de marți încep ploile torențiale, cu fulgere, tunete și vânt intens în nordul țării. De joi, furtunile vor cuprinde centrul, estul și sudul țării. În această noapte, vremea va fi în general frumoasă, va ploua slab […]

Ai un pont ? 0761011011