Medic: VITAMINA D face minuni împotriva coronavirusului

CancandB.ro
Read Time:40 Second
Medic: VITAMINA D face minuni împotriva coronavirusului

 

Vitamina D face minuni împotriva coronavirusului, susţine Prof. dr. Olga Simionescu, de la Top Derm Clinics și șef al Clinicii de Dermatologie de la Spitalul Colentina.

Specialistul explică faptul că oamenii care consumau vitamina D înainte de apariţia virusului au făcut o formă mai uşoară a bolii atunci când s-au infectat.

„Este o minune vitamina D. S-a constatat că oamenii care luat vitamina D3 fie făceau forme asimptomatice, fie nu mai ajungeau în formele acelea severe.

Infecţia s-a văzut în funcţie de vârstă, comorbiditate, dar şi de locul de unde a venit tulpina respectivă, pentru că oamenii dezvoltau forme diferite: unii erau asimptomatici, unii aveau forme uşoare, unii forme medii, iar alţii severe, care au condus inclusiv la deces”, a spus medicul dermatolog Olga Simionescu, la Antena 3.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

REACȚIA Patriarhiei Române la regulile impuse de Guvern: Problema Sfintei Împărtășanii aparține EXCLUSIV Bisericii

  Guvernul României propune redeschiderea bisericilor pentru credincioși, însă slujbele vor fi săvârșite doar în afara lăcașurilor de cult, cu excepția cununiilor, botezurilor și înmormântărilor, care pot fi ținute în interior și la care pot participa maximum 16 persoane. Pentru prima dată în istorie, un guvern se implică în administrarea […]

Ai un pont ? 0761011011