Guvernul NU deschide bisericile după 15 mai: slujbele se țin în AER LIBER

CancandB.ro
Read Time:38 Second
Guvernul NU deschide bisericile după 15 mai: slujbele se țin în AER LIBER

 

Ministerul de Interne a publicat setul de măsuri propuse după 15 mai, iar bisericile nu se vor deschide pentru enoriași. Se lasă deschisă portița de a organiza slujbele religioase în aer liber.

Interdicția de organizare și desfășurare a următoarelor activități:

− mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte, sau orice alte întruniri în spații deschise;

− activități culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, de tratament balnear desfășurate în spații închise.

”1. Activitățile organizate de slujitorii cultelor religioase în locașurile de cult, care se desfășoară fără participarea credincioșilor sau practicile și ritualurile cu caracter privat (ex. botezurile, cununiile sau înmormântările) care au loc cu participarea unui număr strict limitat de persoane -maxim 16 persoane și respectarea regulilor de distanțare socială;”, se arată în documentul MAI.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Regulile de urmat după 15 mai - puse în dezbatere publică de Institutul Național de Sănătate Publică

  Sâmbătă, Institutul Național de Sănătate Publică a postat în transparență decizională propunerea privind setul de măsuri de relaxare care vor fi aplicate după ridicarea stării de urgență. Potrivit stiripesurse.ro, în acest document sunt prevăzute regulile care trebuie respectate de către toate entitățile economice, dar și de către cetățeni. CONSULTAȚI […]

Ai un pont ? 0761011011