Atenție la “experimente”: Ce a pățit un farmacist de la VACCINUL pe care îl testa

CancandB.ro
Read Time:58 Second
Atenție la “experimente”: Ce a pățit un farmacist de la VACCINUL pe care îl testa

 

În prezent nu există niciun medicament sau vaccin pentru COVID-19, ceea ce a declanşat o cursă mondială pentru a găsi un remediu pentru această boală care a ucis atâția oameni. Iată însă că, în mijlocul acestei curse se pot întâmpla tragedii…

Un farmacist indian a murit, iar patronul său a fost transportat la spital, după ce au băut un decoct pe care îl realizaseră în speranţa vindecării COVID-19, a declarat sâmbătă poliţia, citată de AFP. Cei doi bărbaţi lucrau pentru o companie specializată în fitoterapie şi au testat pe ei presupusul tratament – un amestec de oxid nitric şi nitrat de sodiu – într-o locuinţă din Chennai (sud-estul Indiei).

S-a documentat pe Internet…

K. Sivanesan, în vârstă de 47 de ani, a murit la faţa locului, potrivit şefului poliţiei locale, Ashok Kumar. Farmacistul a realizat decoctul după ce s-a documentat pe internet şi a cumpărat ingredientele de la o piaţă locală, a precizat poliţistul,potrivit AFP.

Circa 60.000 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate până în prezent India, unde autorităţile au impus măsuri stricte de izolare în încercarea de a limita răspândirea noului coronavirus.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se petrece un ciudat fenomen de amnezie: Ce vom descoperi după ce ȘOCUL virusului trece

  Nimic nu s-a mai întâmplat pe planetă…Nimic în afară de coronavirus. Pe bune? Este foarte clar în acest moment că, după ce șocul initial al izbucnirii pandemiei a intrat deja în realitatea imediată, omenirea va realiza, treptat, ce a “pierdut” în timp ce coronavirusul a eclipsat totul… Și anume, […]

Ai un pont ? 0761011011