Primele țări din UE care își deschid granițele și permit libera circulație, în contextul pandemiei

CancandB.ro
Read Time:59 Second
Primele țări din UE care își deschid granițele și permit libera circulație, în contextul pandemiei

Harta UE, libera circulatie, populatie
Letonia, Lituania și Estonia vor deschide granițele, începând din 15 mai, permițând cetățenilor să circule liber între cele trei țări, a declarat premierul leton Krisjanis Karins, scrie Reuters.
“Am decis să deschidem granițele interne începând cu data de 15 mai și să permitem libera circulație a cetățenilor”, a scris premierul pe Twitter.
“Cetățenii care vin din alte țări decât cele trei state baltice vor sta în continuare 14 zile în izolare”, a mai adăugat oficialul.
Statele Uniunii Europene și-au închis granițele, în lunile martie-aprilie, din cauza răspândirii pandemiei cu coronavirus, fiind permise doar repatrierile și transportul de alimente și de materiale sanitare.
Deși o parte dintre țările europene au început să relaxeze din restricțiile impuse pentru a limita pandemia, transporturile internaționale nu au fost reluate. În cazul repatrierilor, cei care revin în țările de origine intră în izolare obligatorie timp de 14 zile.
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Altădată supraaglomerată, acum pustie. Cum se schimbă turismul în Santorini, cea mai populară destinație pentru străini din Grecia

  În aşteptarea turiştilor care vor veni din nou în Santorini, una dintre cele mai căutate destinații din Grecia, administratorii din turism încearcă să găsească soluții de securitate, pentru a asigura distanțarea socială. Instalarea unor panouri din plexiglas între şezlonguri este una dintre măsurile de precauţie împotriva transmiterii coronavirusului implementată […]

Ai un pont ? 0761011011