Coronavirus în staff-ul vicepreședintelui SUA. Persoane debarcate din Air Force 2

CancandB.ro
Read Time:56 Second

 

 

 

Un membru al personalului vicepreședintelui Mike Pence a fost testat positiv la SARS-CoV-2.

După această informație, zborul cu care Mike Pence urma să ajungă, vineri, în statul Iowa a fost întârziat iar unele persoane care au urcat la bordul avionului Air Force Two au fost debarcate, potrivit unui responsabil al Casei Albe, citat de Reuters.

Zborul lui Pence a întârziat vineri dimineață cu mai mult de o oră și, potrivit presei, pasagerii care făceau parte din staff-ul lui Pence păreau să debarce înainte de plecare. Nu a fost clar imediat dacă persoana infectată se afla la bordul Air Force Two, vineri dimineață.

Incidentul a sporit temerile de contagiune în rândul înalților funcționari precum Pence, care conduce grupul de lucru care supraveghează răspunsul federal la criza coronavirusului și care a reluat un program de călătorie vast.

Un purtător de cuvânt al Casei Albe a declarat joi că Pence și președintele Donald Trump au fost testați negativ noul coronavirus după ce un membru al armatei americane care a lucrat la Casa Albă a fost infectat cu SARS-CoV-2.

sursa:evzilei

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O nouă DESCOPERIRE a oamenilor de știință despre coronavirus

  Oamenii de ştiinţă au descoperit aproape de 200 de mutaţii genetice ale noului coronavirus. Acest lucru i-a ajutat să afle în ce fel se adaptează virusul când se transmite de la o persoană la alta. Nu avem de ce să ne temem de aceste mutaţii, susțin specialiștii, scrie Mediafax. […]

Ai un pont ? 0761011011