PROPUNERE. Premierul Ludovic Orban vrea LIMITAREA atribuțiunilor CCR

CancandB.ro
Read Time:40 Second
PROPUNERE. Premierul Ludovic Orban vrea LIMITAREA atribuțiunilor CCR

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că s-ar impune o schimbare a mecanismului de alegere a membrilor Curţii Constituţionale, precum şi stabilirea unor limite ale atribuţiilor CCR.

„Cu siguranţă, (s-ar impune – n.r.) o schimbare a mecanismului de alegere. De asemenea, stabilirea unor limite ale atribuţiilor CCR, care să fie chiar în interiorul Constituţiei. De asemenea, modificări ale legii de organizare şi funcţionare a Curţii Constituţionale”, a afirmat Ludovic Orban joi, răspunzând unei întrebări a presei, cu ocazia unei vizite la Uzina Dacia de la Mioveni, potrivit Hotnews.ro.

Întrebat de asemenea despre posibilitatea organizării unui referendum în acest sens, Orban a răspuns: „Când vom fi pregătiţi pentru o astfel de situaţie, când va exista şi un suport politic şi o susţinere publică, nu vom ezita să iniţiem acest demers”.

sursa:gandul
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

GCS: 312 noi cazuri de coronavirus depistate în România în ultimele 24 de ore

    Alte 312 noi cazuri de coronavirus au fost depistate în România în ultimele 24 de ore, astfel că bilanțul total ajunge la 14.811 Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.423 au fost declarate vindecate și externate, în timp ce 898 au murit. La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați […]

Ai un pont ? 0761011011