• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Rareș Bogdan îl pune la punct pe ”Spartacus” de Rahova: ”Nu trebuie să existe milă”

Apr 25, 2020

Rareș Bogdan, prim vicepreședintele PNL, i-a arătat cu degetul pe românii veniți din străinătate, pe fondul pandemiei de coronavirus, și care sunt implicați în scandaluri cu polițiștii pe teritoriul țării.

Europarlamentarul a precizat că în cazul celor „care încearcă puterea de reacție și forța de reacție a statului român nu trebuie să existe milă”, făcând referire la cazul interlopului Spartacus din Rahova care a fost arestat pentru instigare la violenţă.

Sentimentul de insecuritate este cel care poate crea haos și o problemă în plus într-o societate care va fi sub o presiune a crizei economice şi sociale mult mai serioase din 2008-2009. Toţi specialiştii vorbesc despre crizei similară celei din anii 1929-1930 la nivel mondial, post criză medical-sanitară.

Dintre aceştia, aproximativ 8-10.000, adică 1% dintre aceștia, sunt oameni despre care nu ştim ce au făcut în afara ţării (…) Între 8 și 10.000 s-au ocupat, unii dintre concetăţenii noştri, cu lucruri mai puțin ortodoxe în afara granițelor.

Noi trebuie să fim atenți pentru ca aceştia să nu încerce să epateze acum, să forțeze și să vadă exact gradul de reactivitate a statului și trebuie să fim extrem de fermi, dar între fermitate şi abuz este o graniţă extrem de fină. În fața acestor băieți care încearcă puterea de reacție și forța de reacție a statului român nu trebuie să existe milă. Trebuie să existe doar acțiune rapidă și fermă.”, a declarat Rareş Bogdan, la România TV.

Rareş Bogdan a mărturist că are „printre cei mai buni prieteni romi. Îmi asum ce spun: sunt oameni oneşti. Sunt cetățeni onești ai acestei țări”. „Cei care încearcă șmecherii vor fi puși la punct și Poliţia nu trebuie să se joace!”, a conchis Rareş Bogdan.

sursa:evzilei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *