• Fri. May 24th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu: ”Aleșii locali PSD au dublat capacitatea de testare a României. Nu putem sta după acest Guverm depășit total de situație!

Apr 21, 2020

Într-o postare pe pagina sa de facebook, președintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul că nu vrea să folosească la maximum infrastructura de testare a românilor în plină pandemie și că „e depășit de situație”, menționând, totodată, că aleșii social-democrați din teritoriu au dublat capacitatea de testare în România.

„În fiecare zi, peste 3.200 de teste COVID-19 s-ar putea face în plus în România, prin implicarea aleșilor locali ai PSD, iar în curând capacitatea de testare va depăși 4.000!

Nu am mai stat după acest Guvern, depășit total de situație! De la începutul crizei, președinții de Consilii Județene și primarii PSD din marile municipii au alocat, din resursele locale, peste 34 de milioane de lei pentru achiziția aparatelor de testare tip PCR. 29 de astfel de echipamente sunt deja în funcțiune și încă 10 urmează să fie instalate.

Contribuția aleșilor locali PSD a dublat capacitatea de testare a României. Ei și-au făcut datoria, dar este clar că Guvernul nu vrea să folosească la maximum această infrastructură și să testeze mai mult. De aceea, pe plan local nu se trimit teste suficiente și nici personal care să le proceseze.

Le mulțumesc colegilor mei pentru tot efortul depus în gestionarea pandemiei la nivelul comunităților pe care le conduc. Felicitări pentru răspunsul prompt în fața pandemiei!

Guvernul Orban NU testează!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.

sursa:puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *