• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Scandal la Hunedoara.Politisti agresati cu pietre, autospeciale distruse

Apr 18, 2020

Scandal monstru între cetățeni și polițiști la Hunedoara. Totul a degenerat în momentul în care polițiștii au vrut să ridice o serie de persoane care făceau scandal, iar oamenii au început să arunce cu pietre în forțele de ordine.

VIDEO – Bătaie ca-n filme între cetățeni și poliție: oamenii au aruncat cu bolovani! Au descins mascații

După ce s-au calmat spiritele, polițiștii au început să-i caute pe agresori. Într-o intervenție la Antena 3, reprezentanții polițiștilor de la Hunedoara au negat acuzațiile oamenilor și anume că au intrat peste ei în case.

Mai multe filmulețe postate pe rețelele de socializare arată cum polițiștii au intrat în case peste oameni, victime fiind copii sau femei.

De asemenea, mai mulți oameni susțin că polițiștii ar fi dat cu spray lacrimogen către copii. Oamenii îi acuză pe cei de la poliție că au agresat și o bătrână de 75 de ani.

“Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției.

Intervenția polițiștilor era una  de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, se arată în comunicatul poliției.

 

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *